Makkelijk en snel bestellen?

Klik hier om naar onze nieuwe webshop te gaan. 
                

GSM Dual band Desktop Telefoon

Siemens inside

De Jablo Fixed GSM phone zonder gadgets recht toe recht aan bellen, een gewoon en simpel te bedienen tafel model GSM

Dankzij een klapbaar scherm altijd goed af te lezen!

Nederlands text Display

Ideaal voor in de Zorg, wanneer men naar het toestel belt hoeft men alleen maar de hoorn te pakken, dus niets geen moeilijke toestanden voor mensen op leeftijd.

NIET MEER LEVERBAAR, OPVOLGER KLIK HIER

 

De Jablo is een eenvoudig te bedienen en te installeren GSM Desktop telefoon, die bedoeld is om te bellen via het mobiele netwerk met een vast toestel.
Hij heeft de volgende belangrijke kenmerken:
- GSM bureautelefoon met speaker en duidelijk display
- Nederlands menu in Display
- ingebouwde accu
- QWERTY toetsenbord voor versturen van SMS-berichten. Dit kan ook via de PC, inclusief Outlook integratie
- USB koppeling met PC
- GPRS communicatie via USB
- De Jablo heeft een extra analoge PSTN lijnaansluiting, bedoeld voor bijvoorbeeld een DECT thuis telefoon op aan te sluiten

De doelgroep voor dit toestel is divers, zoals:
- Personen die angst hebben of overgevoelig zijn voor straling dicht bij het hoofd
- Vakantiehuisjes
- Locaties waar geen vaste lijn beschikbaar is (schip, bouwwerf)
- Locaties waar één GSM gezamenlijk wordt gebruikt. Toestel blijft op centrale plaats staan
 
- Inzetbaar als berichtenterminal om makkelijk SMS te kunnen versturen (ook via de PC met Outlookintegratie)
- Als backup oplossing bij een stroomstoring. Toestel kan autonoom op een batterij werken
- Huishoudens zonder vaste lijn (trend), bijvoorbeeld met een dual SIM-kaart
- GPRS modem faciliteit voor Data. Ook mogelijk om te faxen.
- voor locaties waar veelvuldig van vast naar mobiel wordt gebeld kunnen met dit toestel de hoge vast-mobiel tarieven worden vermeden door van GSM naar GSM te bellen.

Natuurlijk zijn de afgelopen jaren al meer 'eenvoudige' toestellen op de markt gebracht voor kinderen en bejaarden, maar die toestellen hadden vaak de beperking van 1-toets bedieningen of ze waren gekoppeld aan een medische hulpdienst.


Dit bureau model is daarentegen een normaal functionerende GSM (Dualband en simlock vrij, dus geschikt voor alle Europese netwerken), voorzien van een Siemens MC55 of MC56 module, zonder toeters en bellen maar zeer gebruiksvriendelijk, met Nederlands Text display en Nederlandse handleiding.
 
Ideaal voor onder andere gebruik in een bouwkeet. Wanneer de uitvoerder nu zijn mobieltje even laat liggen op het bureau, is het snel verdwenen, dat behoord met dit desktop model tot het verleden. Het is te groot om in de zak te steken en niet interessant om onderweg mee te bellen.
Zie hier de externe aansluitingen, de simkaart houder, USB en aansluiting PSTN analoge Dect telefoon.
 
Het is bedoeld voor die mensen die een mobieltje niet dicht tegen het hoofd aan willen hebben, omdat dat voor veel mensen niet prettig is, ze voelen de straling in de vorm van hoofdpijn. Hoe verder de antenne van het hooft verwijderd is, hoe minder straling dit tot het gevolg heeft in uw hoofd.
Vandaar dat u hier gewoon de hoorn op kunt nemen en door middel van de duidelijk afleesbare numerieke toetsen een nummer kan kiezen, zoals u dat al jaren gewend bent op uw vaste telefoon. Ook verschijnen op het display de ingetoetste cijfers.
 
Veel mensen nemen heden ten dagen geen vaste telefoon aansluiting meer, omdat de kosten daar te hoog van zijn.
Nu kunt u een apart simkaartje (of kopie simkaart) voor thuis nemen , bijvoorbeeld prepay dat een ander nummer heeft als bv u gewone mobieltje die u dagelijks meeneemt.
U kunt dan zorgen dat wanneer u thuis komt uw mobieltje afzet en vervolgens alleen maar gebeld kan worden door mensen die het gsm nummer hebben van uw Desktop gsm. Het nummer van de desktop GSM geeft u alleen aan nabij gelegen familieleden en vrienden. Dus geen klanten of zakelijke beslommeringen meer s'avonds.
 
Een andere optie is om bij uw provider een kopie simkaart van uw huidige simkaart aan te vragen. Wanneer u thuis komt zet u uw mobieltje uit en uw GSM Desktop aan. Wanneer u s'ochtends weer naar uw werk vertrekt zet u de desktop gsm weer uit en schakel uw mobieltje weer aan om naar uw werk te gaan.
 
Ook is deze telefoon uitermate geschikt voor op kantoor, op vele kontoren moet er gebeld worden naar GSM-nummers van klanten, deze gespreken zijn met een vaste lijn aanzienlijk duurder dan met een GSM-aansluiting. Nu kunt u gebruik maken van deze desktop GSM zodat u wel het idee heeft dat u met een vaste telefoon telefoneert maar dat u de kosten heeft een mobiele aansluiting.
Ook zijn in de meeste bedrijven de telefoons geschakeld door telefooncentrales, deze centrales kunnen uitvallen bij een stroomstoring waardoor er in zijn geheel geen telefoonverkeer meer mogelijk is met gebruik van de Jablo kunt u dankzij de ingebouwde batterij toch nog contact leggen met uw klanten.

Simple calling

Most people, at first, will not recognize the difference between the GSM desktop phone and a standard landline phone. A simulated dial tone and automatic number dialing commonly associated with the standard desk phone are featured.

Complete QWERTY keyboard

The character keyboard allows comfortable composition of SMS messages and easy and effective phonebook record maintenance and navigation.

Large graphical LCD

The illuminated screen shows menus, numbers, text messages and other information using characters big enough to read from the average working distance.

One-touch dialing buttons

Six buttons speed up the dialing of frequently used numbers stored in twelve memories NEW!. Easily write down the name of the speed dial number under the clear plastic label.

High quality speakerphone system

The speakerphone system features an advanced echo cancellation function and an automatic gain control for comfortable hands-free calling.

Internet connectivity NEW!

The built-in GPRS modem can be simply accessed through the standard USB port.

Analog line socket NEW!

A standard analog phone or a home phone exchange can be connected to the GDP-04 through the analog line socket (optional).

Other features

  • Simple access to incoming messages, missed calls or the phonebook via intuitive hot keys
  • Redial button and redial function for extended call history
  • Extended mobility with internal back-up battery
  • Comfortable use of advanced office call functions NEW!: hold, mute, conference call and call transfer

Technische Specificaties kunt u in PDF formaat hier downloaden :
 
 
 
 
 

Bestelnummer: Omschrijving: Prijs excl btw:
10-JABLO Jablo Fixed GSM Desktop Phone NIET MEER LEVERBAAR,
OPVOLGER KLIK HIER
PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF BTW EN VERZENDKOSTEN
HOME VERTICALE GSM ANTENNE

ANTENNEKABEL

RMA PROCEDURE

BESTELLEN

E-Mail voor vragen aan DDS.
(C) 2011 DDS Electronics Europe B.V.  Alle rechten voorbehouden.  
( WIJZIGINGEN IN PRIJS EN MODEL, EVENALS TEKST FOUTEN VOORBEHOUDEN )