Makkelijk en snel bestellen?

Klik hier om naar onze nieuwe webshop te gaan. 
jablo essenceDe Jablo is een eenvoudig te bedienen en te installeren GSM Desktop telefoon, die bedoeld is om te bellen via het mobiele netwerk met een vast toestel.

Hij heeft de volgende belangrijke kenmerken:
- GSM bureautelefoon met speaker en duidelijk display
- Nederlands menu in Display
- ingebouwde accu
- USB koppeling met PC
- kan gekoppeld worden met een online tool om zo vanaf afstand nummers te programmeren op 1 of meerdere toestellen.

De doelgroep voor dit toestel is divers, zoals:
- ouderen die niet goed met een GSM overweg kunnen maar wel met en vast toestel.
- Personen die angst hebben of overgevoelig zijn voor straling dicht bij het hoofd.
- Vakantiehuisjes.
- Locaties waar geen vaste lijn beschikbaar is (schip, bouwwerf).
- Locaties waar een GSM gezamenlijk wordt gebruikt. Toestel blijft op centrale plaats staan .
- Als backup oplossing bij een stroomstoring. Toestel kan autonoom op een batterij werken.
- Huishoudens zonder vaste lijn (trend), bijvoorbeeld met een dual SIM-kaart.
- voor locaties waar veelvuldig van vast naar mobiel wordt gebeld kunnen met dit toestel de hoge vast-mobiel tarieven worden vermeden door van GSM naar GSM te bellen.

Natuurlijk zijn de afgelopen jaren al meer 'eenvoudige' toestellen op de markt gebracht voor kinderen en bejaarden, maar die toestellen hadden vaak de beperking van 1-toets bedieningen of ze waren gekoppeld aan een medische hulpdienst.
Dit bureau model is daarentegen een normaal functionerende GSM (Quadband en simlock vrij, dus geschikt voor alle Europese netwerken).

Zonder toeters en bellen maar zeer gebruiksvriendelijk, met Nederlands Tekst display en Nederlandse handleiding. Ideaal voor onder andere gebruik in een bouwkeet. Wanneer de uitvoerder nu zijn mobieltje even laat liggen op het bureau, is het snel verdwenen, dat behoord met dit desktop model tot het verleden. Het is te groot om in de zak te steken en niet interessant om onderweg mee te bellen.

Hij is bedoeld voor die mensen die een mobieltje niet dicht tegen het hoofd aan willen hebben, omdat dat voor veel mensen niet prettig is, ze voelen de straling in de vorm van hoofdpijn. Hoe verder de antenne van het hoofd verwijderd is, hoe minder straling dit tot het gevolg heeft in uw hoofd.

U kunt hier gewoon de hoorn opnemen en door middel van de duidelijk afleesbare numerieke toetsen een nummer kan kiezen, zoals u dat al jaren gewend bent op uw vaste telefoon. Ook verschijnen op het display de ingetoetste cijfers. Veel mensen nemen heden ten dagen geen vaste telefoon aansluiting meer, omdat de kosten daar te hoog van zijn. Nu kunt u een apart simkaartje (of kopie simkaart) voor thuis nemen , bijvoorbeeld prepay dat een ander nummer heeft als bv u gewone mobieltje die u dagelijks meeneemt. U kunt dan zorgen dat wanneer u thuis komt uw mobieltje afzet en vervolgens alleen maar gebeld kan worden door mensen die het gsm nummer hebben van uw Desktop gsm. Het nummer van de desktop GSM geeft u alleen aan nabij gelegen familieleden en vrienden. Dus geen klanten of zakelijke beslommeringen meer s'avonds. 

Een andere optie is om bij uw provider een kopie simkaart van uw huidige simkaart aan te vragen. Wanneer u thuis komt zet u uw mobieltje uit en uw GSM Desktop aan. Wanneer u s'ochtends weer naar uw werk vertrekt zet u de desktop gsm weer uit en schakel uw mobieltje weer aan om naar uw werk te gaan. 

Ook is deze telefoon uitermate geschikt voor op kantoor, op vele kontoren moet er gebeld worden naar GSM-nummers van klanten, deze gespreken zijn met een vaste lijn aanzienlijk duurder dan met een GSM-aansluiting. Nu kunt u gebruik maken van deze desktop GSM zodat u wel het idee heeft dat u met een vaste telefoon telefoneert maar dat u de kosten heeft een mobiele aansluiting.
Ook zijn in de meeste bedrijven de telefoons geschakeld door telefooncentrales, deze centrales kunnen uitvallen bij een stroomstoring waardoor er in zijn geheel geen telefoonverkeer meer mogelijk is met gebruik van de Jablo kunt u dankzij de ingebouwde batterij toch nog contact leggen met uw klanten.

Technische Specificaties: Jablo GDP-06
Netwerken 850/900/1800/1900MHz en UMTS op 900/2100MHz
Display Grafisch monochroom display met verlichting 128x40Pixels
Geheugen 2500 contacten, 100 oproepgeschiedenis, 100 sms berichten
Hands free bellen Ingebouwde microfoon en speaker
Geavanceerde bel opties Beller ID, mute, hold, conference call, in de wacht zetten, doorverbinden (netwerk afhankelijk)
Gebruiksomgeving -10°C tot +55°C, 25% tot 75% luchtvochtigheid
AC power adapter 100-240V AC, 50 tot 60Hz, output 5V 1 A DC
Backup-batterij Li-ion, 1300mAh

De Nederlandstalinge handleiding vind u HIER:

Bestelnummer Omschrijving van het artikel: Prijs in euro excl. btw
10-JABLO-DESK Desktop GSM toestel voor 2G en 3G netwerk €. 219.00