Makkelijk en snel bestellen?

Klik hier om naar onze nieuwe webshop te gaan. 
Teltonika
 
RUT110 UMTS
3G HSDPA mobile router met WiFi router ingebouwd

opgevolgt door de RUT500 Klik hier

Plaats een simkaart in de unit en u heeft een draadloos netwerk waarmee alle apparaten met WiFi verbinding mee kunnen maken.De mobiele router is een ideale oplossing om een beveiligde verbinding op te bouwen met uw systemen en, machines of inloggen op een netwerk op afstand. Met gebruik van de Teltonika mobile router is er geen afstand beperking meer voor het op afstand beheren en bekijken van uw systemen!

 

Alles wat u nodig heeft om een verbinding te maken is de Teltonika Mobile Router en een SIMkaart van uw telecomprovider. De router beschikt over een snel en gemakkelijke configuratie wizard. De wizard helpt u stap voor stap om de 3G/UMTS settings te maken en creëert een lokaal draadloos netwerk binnen enkele minuten. De ingebouwde firewall beschermt lokale netwerk PC’s tegen indringers van buitenaf. De router is standaard ingesteld als DHCP server dus bij een bekabelde verbinding met met een pc worden de instellingen automatisch gemaakt..

Voor het op afstand beheren of op afstand toegang op uw  (zakelijke) lokale netwerk is het essentieel om de mogelijkheid te hebben op een beveiligde verbinding tussen gedeelde applicaties en data tussen de verschillende werkplekken. De router beschikt over een ingebouwde IPsec VPN client en OpenVPN dat toestaat om een op afstand en site to site  beveiligde verbing op te zetten.

Als de gebruiker al een PC heeft met PPTP of IPSec VPN client software , ondersteund de router pass-through en is NAT-Traversal voor de IPsec en PPTP data paketten.

 

 

 

 

     

 

  • Interne 3G/EDGE/GPRS/UMTS/HSDPA modem met een downlink tot 7.2 Mbps en een 384 kbps uplink. Geen erxterne (pcmcia) kaarten nodig voor een 3G/UMTS verbinding.
  • VPN (IPsec, PPTP, OpenVPN) staat het toe om een beveiligde verbinding op te bouwen van punt naar punt. Geen extra VPN retour benodigd.
  • High speed 54Mbps 802.11b/g wireless netwerk. Hierdoor is het niet nodig om gaten te boren om uw bekabelde netwerk aan te leggen.
  • Uitgebreide beveiligd draadloos netwerk met Wi-Fi Protected Access™ (WPA/WPA2).
  • Ingebouwde DHCP Server verminderd systeem administratie werkdruk.
  • 10/100 BASE-T met auto MDIX. Het is niet nodig om Crossover kabel te gebruiken.
  • Simpele router configuratie door middel van een Web browser. Het is niet nodig extra software te installeren.
  • Firmware upgrade via Web-based GUI.
  • Simplified Power over Ethernet (PoE). Het is niet nodig om een AC adapter te gebruiken voor de router. Niet geschikt voor de IEEE 802.3af standaard.
  • Geringe afmeting : Hoog 37mm x Breed 86mm  x Lang 108mm

 

 

   
Bestelnummer: Omschrijving van het artikel:  Prijs in Euro Excl BTW
10-RUT110 Teltonika RUT110 3G mobile router voor 3G/UMTS/HSDPA/GRPS/EDGE
Incl. magneetvoet antenne voor GSM en 2x Stubby antenne voor WiFi.
Niet meer leverbaar opgevolgt door de RUT500
PRIJSLIJST IN EURO EN EXCLUSIEF BTW EN VERZENDKOSTEN  

GSM ANTENNE

ANTENNE KABEL ANTENNE BLIKSEM BEVEILIGER www.adereindhuls.nl BESTELLEN HOME

E-Mail voor vragen aan DDS.
(C) 2011 DDS Electronics Europe B.V.  Alle rechten voorbehouden.   ( WIJZIGINGEN IN PRIJS EN MODEL, EVENALS TEKST FOUTEN VOORBEHOUDEN