Makkelijk en snel bestellen?

Klik hier om naar onze nieuwe webshop te gaan. 
 
         

GSM Quad band Bureau Toestel van

De Teltonika GSM telefoon, een gewoon en simpel te bedienen tafel model GSM

Ideaal geschikt om een buiten antenne antenne koppelen voor gebieden al waar men normaal een slecht GSM ontvangst heeft.

Nieuw: dankzij een verlicht scherm altijd goed af te lezen! Inclusief Baby Call mogelijkheid

Ideaal voor in de Zorg, wanneer men naar het toestel belt hoeft men alleen maar de hoorn te pakken, dus niets geen moeilijke toestanden voor mensen op leeftijd.


 

 • Quad Band 900/1800 Mhz GSM netwerk
 • Volledig werkend of u met een analoge PSTN lijn belt
 • Groot LCD display
 • Snel draaien van 1-9 nummers
 • Modern en robuust ontwerp
 • Perfecte geluids kwaliteit
 • Gebruiks vriendelijk menu navigatie
 • Ingebouwde oplaadbare batterij back up
 • Muurmontage mogelijkheid
 • Hands-free mode
 • SMS Zenden en ontvangen
 • DTMF verzending
 
 


Er zijn de afgelopen jaren al meer 'eenvoudige' toestellen op de markt gebracht voor kinderen en bejaarden, maar die toestellen hadden vaak de beperking van 1-toets bedieningen of ze waren gekoppeld aan een medische hulpdienst. Ook handig is de speed-dial functie: onder elk cijfer kun je een telefoonnummer opslaan, dat je dus met één druk op de knop kan bellen.

Dit bureau model is daarentegen een normaal functionerende GSM (Quadband en simlock vrij, dus geschikt voor alle Europese netwerken).

Lees hier de Handleiding van de Teltonika Desktop GSM
 
Deze Teltonika bureau gsm op toestel is ideaal voor onder andere gebruik in een bouwkeet. Wanneer de uitvoerder nu zijn mobieltje even laat liggen op het bureau, is het snel verdwenen, dat behoord met dit desktop model tot het verleden. Het is te groot om in de zak te steken en niet interessant om onderweg mee te bellen.
Zie rechtsboven de externe antenne connector.
De simkaart houder en de noodstroom batterijen zijn aan de onderzijde bevestigd.

 
Dit Desktop GSM toestel is ook bedoeld voor die mensen die een mobieltje niet dicht tegen het hoofd aan willen hebben, omdat dat voor veel mensen niet prettig is, ze voelen de straling in de vorm van hoofdpijn. Hoe verder de antenne van het hooft verwijderd is, hoe minder straling dit tot het gevolg heeft in uw hoofd.
Vandaar dat u hier gewoon de hoorn op kunt nemen en door middel van de duidelijk afleesbare numerieke toetsen een nummer kan kiezen, zoals u dat al jaren gewend bent op uw vaste telefoon. Ook verschijnen op het display de ingetoetste cijfers.
 
Veel mensen nemen heden ten dagen geen vaste telefoon aansluiting meer, omdat de kosten daar te hoog van zijn.
Nu kunt u een apart simkaartje voor thuis nemen , bijvoorbeeld prepay dat een ander nummer heeft als bv u gewone mobieltje die u dagelijks meeneemt.
U kunt dan zorgen dat wanneer u thuis komt uw mobieltje afzet en vervolgens alleen maar gebeld kan worden door mensen die het gsm nummer hebben van uw Desktop gsm. Het nummer van de desktop GSM geeft u alleen aan nabij gelegen familieleden en vrienden. Dus geen klanten of zakelijke beslommeringen meer s'avonds.
 
Een andere optie is om bij uw provider een kopie simkaart van uw huidige simkaart aan te vragen. Wanneer u thuis komt zet u uw mobieltje uit en uw GSM Desktop aan. Wanneer u s'ochtends weer naar uw werk vertrekt zet u de desktop gsm weer uit en schakel uw mobieltje weer aan om naar uw werk te gaan.
 
Ook is hij ideaal te gebruiken op locaties al waar een slecht gsm bereik is, u kunt eenvoudig aan de externe SMA-F antenne connector een buiten antenne aansluiten met een kabel tot een lengte van 100 meter.
Zowel magneet voet antennes, richtbeams als wel omni directionele antennes behoren tot de mogelijkheden. Een breed gamma aan buiten antennes kunt u elders op onze website terug vinden.
 
Deze telefoon is uitermate geschikt voor op kantoor, op vele kontoren moet er gebeld worden naar GSM-nummers van klanten, deze gespreken zijn met een vaste lijn aanzienlijk duurder dan met een GSM-aansluiting. Nu kunt u gebruik maken van deze desktop GSM zodat u wel het idee heeft dat u met een vaste telefoon telefoneert maar dat u de kosten heeft een mobiele aansluiting.
Ook zijn in de meeste bedrijven de telefoons geschakeld door telefooncentrales, deze centrales kunnen uitvallen bij een stroomstoring waardoor er in zijn geheel geen telefoonverkeer meer mogelijk is met gebruik van de Teltonika kunt u dankzij de ingebouwde batterij toch nog contact leggen met uw klanten.
Simkaart houder en backup batterij

Baby Call

Baby Call is een mogelijke instelling in het toestel om automatisch een nummer te laten bellen zodra de hoorn van het toestel word opgenomen.

 
Technische Specificaties:
Netwerk Band: GSM 850, 900 / DSC1800, 1900 MHz
RF output: Class4:  2W (GSM900)   Class1: 1W (DSC1800)
Afmetingen : 170mm x 220mm x 65mm
Taal: Engelse handleiding + Engels talig display
Gewicht: Minder dan 0,92 Kg
Sim card: Voedingsspanning simkaart is 3V
Backup Batterij Type oplaadbare NiMH capaciteit 3.6Volt 1200mAH ( 3 x AA)
Adapter: Een adapter wordt meegeleverd 100-260VAC 0,4Amp  47-63Hz  Output 5 - 9Vdc
Verbruik: 140mW in stand-by mode en 2W in piek wanneer men belt
Noodstroom tijd:  Wanneer na 48 uur volledig opgeladen: 90 uur in standby modes ( of 60 minuten constant spreken bij redelijke netwerk dekking)
Antenne Connector SMA-F op het toestel
Werk Temperatuur: -0°C tot + 55°C
Vochtigheid: 10% ~ 90%
Extra functies: Wordt geleverd met hoorn, hands free functie, ring volume instelbaar, oproep identificatie ( als het is mee gezonden), auto- dial, SMS functie, 240 Adressen capaciteit
 
 
 

Let op! De menu's en handleiding van de Teltonika is enkel in het Engels en Spaans

 
 
Bestelnummer: Omschrijving van het artikel:    Prijs in Euro Excl BTW
10-DP200 Teltonika Buro Desktop kleur toestel Zwart   Helaas niet meer leverbaar.
Alternatief Klik hier
10-DP200W Teltonika Buro Desktop kleur toestel Wit   Helaas niet meer leverbaar.
Alternatief Klik hier
10-DP2BATT Teltonika Buro Desktop spare part power batterij 2700mAh

Oude batterij inleveren
€ 19,90
PRIJSLIJST IN EURO EN EXCLUSIEF BTW EN VERZENDKOSTEN 
PLC  ANTENNE KABEL ANTENNE BLIKSEM BEVEILIGER www.adereindhuls.nl BESTELLEN HOME

E-Mail voor vragen aan DDS.
(C) 2012 DDS Electronics Europe B.V.  Alle rechten voorbehouden.   ( WIJZIGINGEN IN PRIJS EN MODEL, EVENALS TEKST FOUTEN VOORBEHOUDEN