Makkelijk en snel bestellen?

Klik hier om naar onze nieuwe webshop te gaan. 

         

TEL-3G-GSM
Helaas niet meer leverbaar!

GSM Quad band Bureau Toestel met een ingebouwd UMTS 3G modem
(met mogelijkheid tot outlook koppeling!)

Met Nederlandstalig menu!

De TEL-3G-GSM telefoon, een gewoon en simpel te bedienen tafel model GSM met een ingebouwd UMTS-modem

Ideaal geschikt voor mensen die veel met mobiel bellen om kosten te drukken of voor mensen die in zijn geheel zijn overgegaan op mobiel kantoor. Steeds meer bedrijven besluiten om de vaste lijn te laten vervallen en enkel via mobiel te werken, dit toestel is dan ideaal om toch het idee van een normaal toestel te hebben met bellen.

Met een verlicht scherm dus altijd goed af te lezen!

Ideaal voor in de Zorg, wanneer men naar het toestel belt hoeft men alleen maar de hoorn te pakken, dus niets geen moeilijke toestanden voor mensen op leeftijd, ook het bellen gaat op dezelfde manier zoals met een normaal vast toestel, neem de hoorn op toets het nummer en er wordt naar het nummer gebeld.

 

UMTS: Deze telefoon kunt u niet enkel gebruiken als GSM om mee te bellen maar hij is ook voorzien van een UMTS-HSDPA-HSUPA modem. Hierdoor kunt u niet alleen telefonisch contact houden maar als u uw PC of laptop aansluit kan het toestel ook als modem worden gebruikt waardoor u kunt internetten.

LET OP!!! Het UMTS gedeelte hoeft niet gebruikt te worden, u kunt ook gewoon uw standaard simkaart invoeren en als u de telefoon niet aan de PC koppeld merkt u niets van dit 3G gedeelte.


 

 • - Quad Band 850/900/1800/1900 MHz GSM netwerk
 • - 900/2100 MHz UMTS netwerk
 • - Volledig werkend of u met een analoge PSTN lijn belt
 • - Groot LCD display
 • - 6 losse Snelkiesnummer
 • - Modern en robuust ontwerp (Gewicht 1 KG!)
 • - Perfecte geluids kwaliteit
 • - Gebruiks vriendelijk menu navigatie
 • - Ingebouwde oplaadbare batterij back up
 • - Muurmontage mogelijkheid
 • - Handsfree mode
 • - SMS Zenden en ontvangen
 • - DTMF verzending
 • - Modem (umts-hsdpa-hsupa) ingebouwd
Er zijn meer toestellen op de markt die uw vaste toestel kunnen vervangen voor spraak, echter dit toestel heeft nu ook een UMTS-HSDPA-HSUPA modem ingebouwd waarmee dit een complete vaste lijn vervanger is.


Dankzij de handsfree ondersteuning is het zelfs mogelijk om te communiceren met dit toestel zonder dat u de hoorn op hoeft te nemen en aan uw oor hoeft te houden, hierdoor heeft u uw beide handen vrij om andere werkzaamheden uit te voeren.

En dankzij het ingebouwde UMTS-HSDPA modem kunt u deze vrije handen bijvoorbeeld gebruiken om uw email te lezen en verzenden. U kunt namelijk zeer simpel via een USB kabel uw pc aansluiten ( zie foto van het toestel hiernaast) zodat u toegang heeft tot internet.

Ook is er een softwarepakket gratis bijgeleverd zodat u uw toestel kunt koppelen aan Microsoft Outlook. U kunt dan uw contacten uit uw Outlook in uw telefoon laden, maar ook andersom dus van het toestel overzetten naar uw Outlook!

Belt u veel en wenst u geen gebruik te maken van de hoorn maar wilt u ook niet handsfree bellen zodat iedereen mee kan luisteren met uw gesprek dan heeft het toestel aansluitingen voor een headset, er zijn 2 losse 3,5mm pluggen aanwezig 1 voor uw microfoon en 1 voor uw koptelefoon. Op deze manier kunt u discreet maar toch handsfree bellen.

Lees hier de folder van de TEL-3G-GSM

Dit TEL-3G-GSM bureau gsm desktop toestel is ideaal voor onder andere gebruik in een bouwkeet. Wanneer de uitvoerder nu zijn mobieltje even laat liggen op het bureau, is het snel verdwenen, dat behoord met dit desktop model tot het verleden. Het is te groot om in de zak te steken en niet interessant om onderweg mee te bellen. Als bijkomend voordeel kan de uitvoerder zijn PC ook aansluiten om zijn opdrachten per email op te halen en te verzenden via het UMTS-HSDPA netwerk.
Ook handig is de speed-dial functie: Er zijn 6 losse knoppen waar u zelf een nummer onder kunt programmeren, op deze manier kunt u bellen door het drukken op 1 knop.
 
Dit Desktop GSM toestel is ook bedoeld voor die mensen die een mobieltje niet dicht tegen het hoofd aan willen hebben, omdat dat voor veel mensen niet prettig is, ze voelen de straling in de vorm van hoofdpijn. Hoe verder de antenne van het hoofd verwijderd is, hoe minder straling dit tot het gevolg heeft in uw hoofd.
Vandaar dat u hier gewoon de hoorn op kunt nemen en door middel van de duidelijk afleesbare numerieke toetsen een nummer kan kiezen, zoals u dat al jaren gewend bent op uw vaste telefoon. Ook verschijnen op het display de ingetoetste cijfers.

Veel mensen nemen heden ten dagen geen vaste telefoon aansluiting meer, omdat de kosten daar te hoog van zijn.
Nu kunt u een apart simkaartje voor thuis nemen, bijvoorbeeld prepay dat een ander nummer heeft als bv u gewone mobieltje die u dagelijks meeneemt.
U kunt dan zorgen dat wanneer u thuis komt uw mobieltje afzet en vervolgens alleen maar gebeld kan worden door mensen die het gsm nummer hebben van uw Desktop gsm. Het nummer van de desktop GSM geeft u alleen aan nabij gelegen familieleden en vrienden. Dus geen klanten of zakelijke beslommeringen meer s'avonds.
 
 
Een andere optie is om bij uw provider een kopie simkaart van uw huidige simkaart aan te vragen. Wanneer u thuis komt zet u uw mobieltje uit en uw GSM Desktop aan. Wanneer u s'ochtends weer naar uw werk vertrekt zet u de desktop gsm weer uit en schakel uw mobieltje weer aan om naar uw werk te gaan.
 
Deze telefoon is uitermate geschikt voor op kantoor, op vele kantoren moet er gebeld worden naar GSM-nummers van klanten, deze gespreken zijn met een vaste lijn aanzienlijk duurder dan met een GSM-aansluiting. Nu kunt u gebruik maken van deze desktop GSM zodat u wel het idee heeft dat u met een vaste telefoon telefoneert maar dat u de kosten heeft een mobiele aansluiting.
Ook zijn in de meeste bedrijven de telefoons geschakeld door telefooncentrales, deze centrales kunnen uitvallen bij een stroomstoring waardoor er in zijn geheel geen telefoonverkeer meer mogelijk is met gebruik van de TEL-3G-GSM kunt u dankzij de ingebouwde batterij toch nog contact leggen met uw klanten.
 

Technische Specificaties:
Netwerk Band: GSM 850/ 900 / 1800 / 1900 MHz 3G Data 900/2100MHz HSUPA
Afmetingen : 190mm x 200mm x 112mm
Taal: Engelse handleiding + Nederlandstalig display (andere talen selecteerbaar)
Gewicht: Ong. 1 Kg
Sim card: Voedingsspanning simkaart is 3V
Backup Batterij Type oplaadbare NiMH capaciteit 3.6Volt 1500mAH
Adapter: Een adapter wordt meegeleverd 100-260VAC 0,2Amp  47-63Hz  Output 5Vdc
Verbruik: 140mW in stand-by mode en 2W in piek wanneer men belt
Batterij-verbruik Standby time 100uur, gesprekstijd 2uur
Extra functies: Wordt geleverd met hoorn, hands free functie, ring volume instelbaar, oproep identificatie ( als het is mee gezonden), auto- dial, SMS functie, koppeling met Outlook
Data interface 3G UMTS 3,6Mbps
Instalatie Dmv van cd-rom
 
 
 

 
 
Bestelnummer: Omschrijving van het artikel:  Prijs in Euro Excl BTW
10-TEL-3G-GSM GSM Buro Desktop toestel
Met UMTS functie
Helaas niet meer leverbaar
10-TEL-3G-GSM-A GSM Buro Desktop toestel
Met UMTS functie
Geleverd incl externe antenne aansluiting (sma-female) en stubby antenne
Helaas niet meer leverbaar
PRIJSLIJST IN EURO EN EXCLUSIEF BTW EN VERZENDKOSTEN  
PLC  ANTENNE KABEL ANTENNE BLIKSEM BEVEILIGER www.adereindhuls.nl BESTELLEN HOME

E-Mail voor vragen aan DDS.
(C) 2013 DDS Electronics Europe B.V.  Alle rechten voorbehouden.   ( WIJZIGINGEN IN PRIJS EN MODEL, EVENALS TEKST FOUTEN VOORBEHOUDEN