Makkelijk en snel bestellen?

Klik hier om naar onze nieuwe webshop te gaan. 
     Siemens inside

Possio SVEA PSTN --> GSM Connector

SVEA is universeel product om apparatuur te koppelen van het vaste oude analoge PSTN telefoon netwerk naar het GSM netwerk. Vaak heeft apparatuur een vaste telefoon lijn (PSTN) nodig, maar de kabel ligt er niet of is uitgevallen. Dan kunt u hiermee de apparatuur gewoon aansluiten en het toont zich dan als een virtuele PSTN lijn, maar dan over het draadloze GSM netwerk.
De SVEA word geleverd met gratis Backup batterij.

Bekijk onze videoMet de SVEA merkt u niet dat u niet meer op de gewone PSTN lijn aangesloten bent. DE SVEA handeld alle verkeer nu gewoon over het GSM netwerk af..De SVEA is bedoeld voor het aan sluiten van analoge lijn apparatuur zoals een PLC met PSTN uitgang, een normale analoge plane paper fax, een DECT PSTN telefoon, conferentie telefoons enz enz........ SVEA is dus in staat uw afgelegen kantoor, bouwkeet, pompgemaal van een telefoon verbinding te voorzien van een telefoon aansluiting.Natuurlijk kunt u denken aan het gebruik in voertuigen of scheepvaart verkeer..

Draadloos kantoor

Meestal word tegenwoordig analoge PSTN apparatuur vervangen door gsm. Maar de prijzen liggen daar een heel stuk duurder van als de analoge apparatuur. Dit probleem doet zich vaak voor bij fax machines, conference telefoons, traditionele telefoons, voordeur antwoord systemeneen alarmerings apparatuur vor bijvoorbeeld liften. De SVEA verhelpt dit probleem door zich te manifesteren als een interface van PSTN naar GSM.

Tijdelijke gebouwen

Tijdelijke gebouwen, tenten en containers komen steeds vaker voor in Nederland, dus evenredig stijgt ook de vraag naar mobiele snelle oplossingen. In de meeste gevallen is geen vaste analoge telefoon lijn voorhanden, het vergt weken voordat het ge´┐Żnstalleerd is. Hierdoor is er maar 1 alternatief en dat is het GSM netwerk. Met de SVEA kunt u alle analoge type telefoon toestellen, analoge faxen, conferentie telefoon en alarm installaties normaal laten functioneren.

 
 

 

Trucks

Truck chauffeurs hebben diverse papier documenten nodig, die moeten zijn voorzien van een handtekening. Chaufeurs zijn vele uren onderweg en hebben geen gelegenheid om onderweg van een kantoor gebruikt te maken. Een simpele plain paper fax of een multi function printer in combinatie met een SVEA is dan de oplossing. De fax wordt dan virtueel gekoppeld aan het GMS netwerk. Wanneer er te weinig ruimte is in een voertuig kan men ook een compacte mobiele fax aansluiten, zie daar voor deze pagina: www.possio.nl.

 

Wireless homes

Veel huishoudens hebben heden ten dage geen vaste analoge telefoon meer. Meestal komt dat omdat er geen kabel in de grond ligt of men heeft besloten om alleen maar gebruik te maken van een mobieltje. In beide gevallen komt dan een SVEA van pas. Met de SVEA kan men toch gewoon de plane paper fax, alarm installatie of analoge Dect telefoon gewoon aansluiten en gebruiken.

U ziet hier inside de Batterij geplaatst
svea technische specificatie's

May be changed at any time.

General

- Dual Band GSM900/1800 Mhz Siemens modem
- Simlock vrij geschikt voor ieder netwerk in europa
- CSD up to 14.4kbps
- Fax Group 3, Class 1, 2

GSM performance

- Voice and emergency calls (TCH / FS)
- Half Rate (HR), Full Rate (FR)
- Enhanced Full Rate (EFR)

Output power

- Class 4 (2W) for EGSM 900
- Class 1 (1W) for GSM 1800

Data connectivity

- Data transmission 9.6kbps
- CSD up to 14.4kbps
- USSD, non-transparent mode, V.110

Mechanical features

- RJ11 connector + 2-pole terminal
- GSM antenna - SMA female (50 Ohm)
- 3V SIM card
- Power supply 230Vac or 12Vdc, 1A
- Wordt geleverd met gratis Backup lead accu

Physical description

- [H] 220 mm x [W] 170 mm x [D] 50 mm
- Operating temperature from -20C to +55C

 
 
 
 
 
 

Bestelnummer: Omschrijving: Prijs excl btw:
10-980001 POSSIO SVEA PSTN --> GSM interface plug and play  Helaas niet meer leverbaar klik hier voor de opvolger SVEA-II
PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF BTW EN VERZENDKOSTEN
POSSIO PM70 FAQ
HOME

MOBIELEFAX

RMA PROCEDURE

BESTELLEN

E-Mail voor vragen aan DDS.
(C) 2011 DDS Electronics Europe B.V.  Alle rechten voorbehouden.  
( WIJZIGINGEN IN PRIJS EN MODEL, EVENALS TEKST FOUTEN VOORBEHOUDEN