Makkelijk en snel bestellen?

Klik hier om naar onze nieuwe webshop te gaan. 
MultiOpener module
De MultiOpener is een zeer kleine GSM Module die het mogelijk maakt om te schakelen met uw eigen mobiele telefoon.

U kunt deze unit ook gebruiken om juist een alarm uit te laten zenden, of om beide functies naast elkaar te gebruiken.

Een veelvoorkomende toepassing voor deze unit is het openen en sluiten van uw elektrische poort, garagedeur or slagboom, vaak worden afstandsbedieningen vergeten of is het weer een onhandig ding extra aan uw sleutelbos. Met De MultiOpener kunt u precies hetzelfde als met de afstandsbediening echter dan met uw eigen GSM die u toch altijd al bij u heeft. U pakt de telefoon en belt naar het SIM-kaartje wat in de GSM module zit, de module zal dan zijn uitgang sluiten voor een door u ingestelde tijd. hierdoor zal uw poort openen. Door deze handeling opnieuw te doen zal de poort ook weer sluiten.

U hoeft niet bang te zijn dat iedereen zomaar uw poort of deur kan openen die het telefoonnummer van de MultiOpener heeft, u moet namelijk zelf instellen welke telefoonnummers toegang hebben tot de unit. Telefoonnummers die niet geprogrammeerd zijn en naar het nummer bellen zullen geen invloed hebben op de unit en er zal dus niets gebeuren (u kunt dit ook uitzetten zodat iedereen die het nummer weet kan schakelen met de unit)

Een groot voordeel van onze MultiOpener is dat het openen en sluiten GEEN KOSTEN met zich meebrengt, de MultiOpener "ziet" namelijk uw telefoonnummer en weigert daarna uw oproep. Uw gsm zal dus een ingesprektoon laten horen en toch zal de poort op/dicht gaan zonder dat er gesprekskosten zijn geweest!

De ingang op de MutliOpener is zo te programmeren dat hij een vooringesteld bericht verstuurd naar een door u gekozen nummer of dat hij een oproep doet naar dat nummer. zo kunt u bijvoorbeeld een bewegingsmelder aansluiten en als er een beweging is zal u hiervan op de hoogte gesteld worden. U kunt dit natuurlijk ook op de uitgang van een alarminstallatie aansluiten of aan een machine die een foutmelding kan geven.

De MutliOpener heeft de optie om alle sms berichten die hij ontvangt door te zenden naar een vooringesteld telefoonnummer. Als u dus gebruik maakt van een prepaid kaart en het beltegoed raakt op ontvangt u hiervan een sms bericht op de MultiOpener, de MultiOpener zal (als het beltegoed toereikend is) dit sms bericht doorzenden.

De MultiOpener is aan te sluiten op alle apparaten die een schakelaar of afstandsbediening hebben, en kan parallel worden geschakeld zodat de originele afstandsbediening en/of schakelaar nog steeds werken.

 Multiopener pcb multiopener box

Specificaties:
Voeding: 10-30V DC / 16-24V AC
Gebruikstemperatuur: -20 / +50 °C
Uitgang: Relais NO/NC max 230V 5A
GSM module: 800SIMCOM
Max. telefoonummer: 500
Antenne aanlsuiting: SMA-Male
GSM frequenties: GSM 850 / EGSM 900 / DCS 1800 / PCS1900
Afmetingen PCB: 60x64x23mm
Afmetingen behuizing: 66x61x43mm
Programmering: DIP switch en SMS

Een set bestaat uit:
- 1x GSM MutliOpener
- 1x Behuizing om de multiopener in te plaatsen (niet waterdicht)
- 1x GSM antenne SMA-M (SMA-F connector op de MutliOpener)

pdf Download HIER de manual van de MultiOpenerBestelnummer Omschrijving van het artikel: Prijs in euro excl. btw
10-MULTIOPENER MutliOpener incl behuizing en antenne Niet meer leverbaar.
10-SV-20 230V adapter om de MultiOpener op 230V te kunnen gebruiken €.25.-