Makkelijk en snel bestellen?

Klik hier om naar onze nieuwe webshop te gaan. 
multilarm svaSteeds meer systemen worden geautomatiseerd waardoor er geen mensen meer aan te pas hoeven te komen, dit spaart bedrijven jaarlijks vele miljarden uit maar brengt ook risico met zich mee.
We geven namelijk onze hele productieproces of onze gehele controle uit handen aan een "machine" , als hier iets fout gaat is er geen persoon aanwezig die even snel kan ingrijpen.
Het is dan ook zeer belangrijk dat u zo snel mogelijk gealarmeerd wordt bij een eventueel falen van uw geautomatiseerde proces.
multilarm sva
Hiervoor zijn natuurlijk honderden voorbeelden te bedenken zoals:
* Producten die de gehele nacht door worden geproduceerd, als echter de lopende band stopt kunnen de producten zich ophopen op plaatsen waar ze veel schade kunnen aanrichten.
* Een serverruimte die bewaakt wordt met airco's, echter als de airconditioning faalt kan de temperatuur zeer hoog oplopen waardoor de servers plat gaan of zelfs schade oplopen.
* Een pomp die een ruimte droog moet houden, echter als de pomp uitvalt kan bijvoorbeeld een gehele parkeerkelder vollopen met water.
* Maar ook voor doormelding van bijvoorbeeld een brand- of inbraakalarm.
* enz. enz.

Voor bovenstaande situaties is het eigenlijk een vereiste dat u zsm na het falen van een product een melding krijgt zodat er actie op kan worden ondernomen.
Deze melding kunt u laten verzorgen door de zeer compacte en alles in een melder Multilarm SVA. Deze unit kan u een SMS zenden maar ook een email zodat u actie kunt ondernemen.
Een geweldige feature van deze melder is dat hij niet alleen u een bericht kan zenden maar ook een collega of storingsdienst. Deze personen kunnen allemaal tegelijk een bericht ontvangen maar u kunt er ook voor kiezen dat u eerst alleen een melding krijgt, als u zelf niet binnen een door u ingestelde tijd reageert op het alarm zal pas de volgende persoon een melding krijgen.

Een actie hoeft niet altijd te betekenen dat u fysiek naar de locatie moet gaan, het is namelijk ook mogelijk om vanaf afstand een uitgang te schakelen op de Multilarm SVA. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld een reset uitvoeren van machine.

Een andere feature die zeker het vermelden waard is is dat de Multilarm SVA is voorzien van een "supercap". Met deze noodcapacitor kan de Multilarm SVA u ook een bericht zenden als de stroom is uitgevallen. Omdat er gebruikt wordt gemaakt van een capacitor in plaats van een accu is de levensduur vele malen langer omdat een capacitor haast niet verouderd ten opzichte van een accu.

De Multilarm SVA serie bestaat uit 3 modellen, zo kunt u kiezen uit enkel 2 ingangen, 4 ingangen met 2 uitgangen of 8 ingangen. Er is dus vrijwel altijd een geschikt model voor u, of het nu een simpele controle is van 1 of 2 alarmen of de controle van meerdere (tot 8) kwetsbare onderdelen op een productielijn.

Dankzij een slimme koppeling is het instellen van de Multilarm SVA kinderspel. Zelfs voor het e-mailen hoeft u enkel een e-mailadres in te stellen, u hoeft zich dus geen zorgen te maken over SMTP settings etc.

Bij het aankopen van een Multilarm SVA krijgt u ook gelijk toegang tot een extra website waar u de status van de melder kunt bekijken. Het enige wat u dan hoeft te doen is de Multilarm SVA ook aan een internetaansluiting (Ethernet of 3G/GPRS/4G) te koppelen, dit is geen vereiste dus als er geen internetaansluiting beschikbaar is kan de unit toch nog steeds SMS-en! (om te e-mailen is er wel een vaste internetlijn of 3G/GPRS/4G verbinding nodig)

Het gemiddelde verbruik is 10Mb per maand, een zeer klein abonnement met internetbundel is dus al voldoende (of u neemt geen bundel en betaald enkel de gebruikte Mb's)
Door toekomstige uitbreidingen in functionaliteiten kan het mogelijk zijn dat het verbruik iets toeneemt, de verwachting is dat dit nooit boven de 100Mb/maand zal worden.

Multilarm SVA met ethernetaansluiting
Specificaties:
Voedingsspanning: 24Vac / 11.4-37.5Vdc
Montage: DIN-rail behuizing (TS35)
Supercap: Standaard
Bellijsten 3 bellijsten met 8 nummers
Afmetingen: 23 x 95 x 102 (mm)
Gewicht: 125gr
Gebruikstemperatuur -20°C tot +55°C
Luchtvochtigheid 20~85% (niet condenserend)
Antenneconnector SMA-Female
GSM Module GSM/GPRS/EDGE
850/900/1800/1900MHz (Quadband)

UMTS/HSPA+
800/850/900/1900/2100MHz (Pentaband)

FDD-LTE/4G
B1/B2/B3/B4/B5/B8/B12/B13/B17/B18/B19/
B20/B25/B26/B28/B39 (B39 VAT-M1 only)

Note:
De 10-SVA2000-I is de opvolger van de 10-SVA2000-R
De 10-SVA4002-I is de opvolger van de 10-SVA4002-R
De 10-SVA8000-I is de opvolger van de 10-SVA8000-R
Verschil is dat de melders nu ook geschikt zijn voor het 4G netwerk, onderdelen, en software zijn gelijk gebleven.

Bestelnummer Artikelomschrijving Prijs in Euro
Excl. BTW
10-SVA2000-I Multilarm SVA 2 digitale ingangen, noodcel voor melding bij stroomstoring. Geschikt voor 2G, 3G en 4G 477.-
10-SVA4002-I Multilarm SVA 4 digitale ingangen, 2 relais uitgangen, noodcel voor melding bij stroomstoring Geschikt voor 2G, 3G en 4G 551.-
10-SVA8000-I Multilarm SVA 8 digitale ingangen, noodcel voor melding bij stroomstoring Geschikt voor 2G, 3G en 4G 594.-


Accessoires tbv de Multilarm SVA.
Bestelnummer Artikelomschrijving Prijs in Euro
Excl. BTW
10-SV-20 Voeding om de Multilarm op 230V aan te sluiten. 25.-
Antennes Antennes vind u HIER, alle 4G antennes met SMA-Male zijn geschikt. Divers
10-AA-113 Wandmontage behuizing XL incl. DIN-Rail 50.-